zondag 27 mei 2018

Zomerse week!

Wat hebben we genoten van het weer afgelopen week. Er was veel zonneschijn, maar af en toe viel er ook een bui. En gek genoeg was ik daar harstikke blij mee! De natuur had het nodig!
Wij waren afgelopen week veel buiten te vinden. Maar ook binnen hebben we ons goed vermaakt. Kijk je mee?

Afgelopen week..

.. Maakte ik deze heerlijke couscoussalade naar recept van Chickslovefood! Ik ben ontzettend fan van hun recepten! Makkelijk, maar altijd lekker!.. Maakten we fijne wandelingen in het bos. En hoewel wij er van genoten, had Jasmijn daar wat meer moeite mee. Het stilzitten in de kinderwagen bevalt haar niet altijd even goed. Ik zit te denken om een draagzak aan te schaffen, maar heb daar ook zo m'n twijfels bij. Wij hebben namelijk een draagdoek (zo eentje die je zelf moet knopen) en dat vindt ze helemaal niks. Als we haar in het bos tillen is alles goed, alleen vinden mijn armen dat niet zo leuk hihi. Dus mocht iemand tips of ervaringen willen delen, ik hoor het graag!.. Stak ik mijn moeder aan met het opruimvirus. ;-) Met als gevolg dat ik in een tas met bolletjes wol mocht neuzen. Helemaal niet erg! Ik koos alle roze tinten uit, was dat voorspelbaar? Nu bedenken wat ik ermee ga maken.


.. Plukte ik de eerste aarbeien van balkon. En lekker dat ze waren! Er hangen nog veel meer aardbeien die langzaam rood beginnen te kleuren. Dat wordt smullen!


.. Haakte ik verder aan het kussensloop. Ik gebruik dit patroon van byClaire, waarmee ik ook al een klein kussentje voor de babykamer haakte. In dit artikel kun je daar meer over lezen. Nu maak ik een groter exemplaar voor op onze nieuwe bank.

.. Genoten we van die kleine blote beentjes van Jasmijn. Meisjes en jurkjes, ik hou ervan!


Heb jij ook zo'n fijne week gehad? 

Liefs, Annabel

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk bergje garens. Je gaat er vast iets moois van maken. Wat heeft Jasmijn een schattig jurkje aan.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi verslag. En wat een heerlijk weer, mag van mij zo blijven tot oktober.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo fijn om te lezen! Onze dochter zat eerst ook niet zo graag in de wandelwagen, maar het lukte beter als je haar iets gaf om mee te spelen, iets dat ze in haar handjes kon houden (en dat je dan wel vaak moet oprapen). Of een koekje of lekker drankje, iets om op te sabbelen. Of als ze iets groter was, dan plukte ze de bloemetjes uit de berm, vanuit de kinderwagen :-) Maar in het begin denk ik dat ik ook wel eens ging wandelen terwijl ze in de wagen sliep. Want ik geloof dat baby'tjes in het begin nog niet ver kunnen kijken en dus eigenlijk niks aan het uitzicht hebben.
  Leuke buit, dat roze garen! En je kussen gaat weer mooi worden!
  Hoop dat je deze week ook zo'n fijne week hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke week beschrijf je! Het is ook heel herkenbaar!
  Wat zijn je aardbeien al rood! Hier nog niet hoor, maar er hangen al wel veel licht groene aan bij mij :-)

  Wat super lief van je mama dat je dit mee mocht nemen, ik zou het ook wel hebben geweten :-) Benieuwd wat je ervan zal maken.

  Wat jammer dat ze de draagdoek niet fijn vindt, bij mij ging dit juist uitstekend, dus ik ben bang dat ik je er niet mee kan helpen.
  Hopelijk heb je snel een prettig oplossing voor jullie saampjes!

  Lieve groetjes,
  Marijke @zusjeknus

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hebben de afgelopen nacht pas voor het eerst regen gehad die een bui genoemd mag worden. Zo fijn! Wat is het genieten met het mooie weer hè! Denk je dat Jasmijn het liefst jou/jullie ziet onderweg of de wijde wereld? Misschien maakt het uit om dat te weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke week had je. Ik vind het persoonlijk wel erg warm, kan er niet zo goed tegen. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne foto's! En qua draagzak kan ik echt een Tula aanraden! Wij hebben er ook eentje en wij waren vanaf het begin aan er al erg blij mee. Ze zijn makkelijk in gebruik en zowel op buik- als rug te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen