zaterdag 4 januari 2020

Hip Haakezeltje stopt..

Het is inmiddels al ruim 1,5 jaar geleden dat ik hier een laatste blogje plaatste. Ik had weinig inspiratie en m'n handen vol aan Jasmijn en de nieuwe rol als moeder. En dus stelde ik het bloggen uit.. Tot ik op een gegeven moment besloot er geen aandacht meer aan te besteden en wel zou zien of ik het ooit weer wilde oppakken. En dat gebeurde! Een paar maanden geleden begon het toch weer te kriebelen. Maar zou ik dan verder gaan op Hip Haakezeltje of zou ik een nieuw blog beginnen? Ik koos voor het laatste. Inmiddels is er namelijk nog een kleintje bijgekomen en ben ik naast haken ook dol op breien en het maken van wolviltpopjes voor de jaartafel. Mijn leven heeft plaats gemaakt voor ons gezinsleven en daar vond ik de naam Hip Haakezeltje niet meer bij passen. "Thuis bij Annabel" vind ik beter passen en zo begon ik een nieuw blog. Ben je benieuwd of wil je me daar graag verder volgen? Klik dan hier

Het voelt een beetje dubbel om Hip Haakezeltje te sluiten, maar onder het mom van 'alles is tijdelijk' kan ik het beter loslaten. 'Alles op aarde is tijdelijk, dat is een gegeven' hoorde ik ooit bij een mindfulnesscursus. Alles heeft een begin en een eind en dat is prima. Met dat gegeven kun je veel meer genieten van het moment. Je kunt het niet veranderen en hoeft dat dus ook niet te proberen. 

Ik wil jullie nog wel heel erg bedanken voor alle lieve berichtjes en leuke contacten op mijn blog en hoop jullie op Thuis bij Annabel weer tegen te komen :-)

Liefs, Annabel

6 opmerkingen: